Möten i Älvkarleby

Här har vi samlat alla de unika och personliga möteslokaler som Älvkarleby kan erbjuda, från en vacker 1700-talsherrgård till ett mysigt mötesrum vid en golfbana. Vi erbjuder mötesplatser med en stor variation, vackert belägna antingen intill havet eller Dalälven endast 90 minuter norr om Stockholm.

Mikrofon, hörslinga och ljud går att ordna på alla anläggningar. Säg bara till innan så ser vi till att ni får det ni önskar. Alla anläggningar har också konferenslokaler som är handikappanpassade.

Älvkarleby kan även erbjuda en uppsjö av aktiviteter som ni kan läsa mer om här.

Vill ni veta mer om anläggningarna? Kontakta oss så hjälper vi er hitta den perfekta platsen för just ert möte.

Älvkarleö Herrgård

lvkarle Herrgrd 768x576

Här får du som gäst vad som behövs för en lyckad konferens. Modern utrustning, trevlig och familjär service, god mat och möjligheter till avkoppling i våran vackra natur. Konferenssalen Depken tar emot ca 70 personer med tillgång till tre grupprum och ett lärarrum. Där finns det projektor och andra hjälpmedel till ert förfogande. I huvudbyggnaden finns det två konferenslokaler som rymmer upp till 25 personer samt tre grupparbetsrum. I konferensrummet Arkivet från 1890-talet finns det plats för 12 personer. Arkivet är mysigt inrett med tillgång till en öppen brasa.

Älvkarleby Turist och Konferenshotell

flygfototuristhotellet Kopia 1024x619

Du finner Älvkarleby Turist och Konferenshotell där Dalälvens sista mäktiga fall mynnar ut i havet. För att en konferens ska bli riktigt bra krävs en arbetsmiljö som stimulerar och inspirerar, den miljön finner ni här! Här finns totalt 5 rymliga konferenslokaler och 8 grupprum. 2 av konferenssalarna finns i huvudbyggnaden som tar emot upp till 40 personer, övriga lokaler är belägna i närliggande byggnader. I en av de närliggande byggnaderna finns möjlighet till konferens i eget hus där ni både bor och konfererar enskilt. Den största konferenssalen tar emot upp till 120 personer.

Café Furiren

IMG 3211 1024x668 300x195

Är ni ute efter ett enklare möte men inte vill att era förväntningar på mat, miljö och service ska påverkas? Då är Café Furiren den perfekta platsen för ert möte! Café Furiren ligger vackert intill den forsande Dalälven.

Officersmässen

IMG 3146 1024x679 300x198

Här hade officerarna sin mäss där de umgicks och roade sig. Nu är det er tur att roas och umgås!

I denna anrika byggnad, vacker som ett konstverk, inbäddad i grönska och vattenspel, infinner sig stämning lätt. I officersmässen får upp till 60 personer plats.

Älvkarleby Golfklubb

93A9560 1024x682

En gammal kulturbygd, på Dalälvens västra strand, ligger Upplands nordligaste 18-hålsbana. Den kallas Lugnet, ett arv från jordbruket som låg här en gång i tiden. Men Lugnet kan lika gärna beskriva känslan av att gå en runda på golfbanan eller när ni sitter i konferenslokalen och tittar ut över Dalälven. Konferenslokalen rymmer upp till 25 personer och ligger i anslutning till den omtyckta golfrestaurangen.

Rullsand

Rullsand

Att konferera på Rullsand ger dig en unik upplevelse. Här finns ett nytt konferensrum med hög mysfaktor, såsom utsikt över havet och braskamin. Konferensrummet kan ta emot upp till 40 personer.

Stora Hallen

stora hallen 300x198

Stora Hallen, ritad och byggd i nationalromantisk stil, ligger precis intill vackra Dalälven. Denna fantastiska byggnad rymmer upp till 300 personer.