Boka konferens med Boka Uppland

Vi bokar din konferens kostnadsfritt

Vi hjälper er helt kostnadsfritt att hitta den rätta konferensmiljön för just ert företag i Uppland.

Anläggningarna väljs ut efter era specifika önskemål, sammanställer och skickar offerterna till er. De anläggningar som syns här utgör bara ett axplock av alla de anläggningar vi kan hjälpa er att boka konferens till. Om ni har någon annan anläggning i åtanke, tveka inte att höra av er till oss eller skicka en förfrågan - vi kan hjälpa till med bokning till i stort sett vilket konferensmål som helst i Uppland med omnejd!

Gimo Herrgård

by night

Inbäddad i norduppländska skogar med den glimrande Gimosjön och vidsträckta ängar inpå knuten välkomnas ni till Sveriges första gustavianska herrgård. Här finner du 88 personligt inredda rum och sviter, Sjöstugan SPA med panoramautsikt över sjön och restaurangen som serverar utsökta måltider på lokala råvaror från Roslagen med omnejd. För era evenemang erbjuder vi ljusa mötesrum och vackra festlokaler från 1700-talet. Varmt välkommen till Gimo Herrgård - där minnen blir historia.

Läs mer

Wiks Slott

wiks slott exterior

I naturskön miljö med historisk atmosfär har vi skapat ett modernt konferenscentrum. Wiks slott är Sveriges bäst bevarade medeltidsborg, och uppfördes under senare delen av 1400-talet. Wiks anor går däremot ytterligare minst 200 år tillbaka i tiden. Gustav Vasa belägrade Wiks slott i över ett år utan att lyckas komma innanför murarna.

Läs mer

Fagerudd Konferens

fagerudd

Fagerudd gör skäl för namnet. En vacker udde vid Mälaren. Moderna anläggning som tar vara på Mälarens möjligheter som vy från lokaler och restaurang och som aktivitetsplats sommar som vinter.

Läs mer

Söderfors Herrgård

1920x600 exterior01

Söderfors vackra 1600-talsherrgård inbjuder till konferens, vällagade måltider och lugna weekends. Söderfors är ett av de sista levande bruken i Sverige. Här bedrivs fortfarande stålindustri vilket ger möjlighet till industrihistoriska guidningar ända in i modern tid.

Läs mer

Uppsala Konsert & Kongress

Lindell JVD UKK 03 N 07 Lorez

Uppsala Konsert & Kongress är en av landets främsta anläggningar för kongresser och konferenser - En förstklassig anläggning med expressiv arkitektur, hög kapacitet, stor flexibilitet och strategiskt läge.

UKK är en prisbelönt och omskriven byggnad, med stark karaktär både exteriört och interiört i modern design. Anläggningens totala yta är 14 600 kvadratmeter och rymmer fyra konsertsalar, tolv konferenslokaler, bankettsal, foajéer, utställningsytor, café/bistro, pausbarer, cocktailbar och 96 toaletter.

Läs mer

Tammsvik Konferens och Herrgård

tammsvik exterior

På Tammsvik erbjuds alltid fri projektledning från idé till uppföljning. Med tjänsten ”projektwebb” sköts också allt från inbjudan, administrering till marknadsföring av projektet med framtagande av profilmaterial.

Läs mer